Hospitalisatie

Indien uw dier ernstig ziek is, kan een hospitalisatie noodzakelijk zijn. Op deze manier kunnen wij uw dier van de beste zorgen voorzien. Ook na een operatie wordt uw dier soms 1 (of meer) dag(en) gehospitaliseerd. Hiervoor beschikken wij over een aparte hospitalisatie ruimte voor honden en katten. Ook is er een aparte ruimte voor ernstig besmettelijke ziektes.

 

In onze hospitalisatie in Kortenberg beschikken wij over warmtelampen, couveuses, infuuspompen, spuitpompen, schapenvelletjes, sondevoeding, enzovoort.. om uw dier met de beste zorg te omringen. De couveuse dient voor de erg kritieke dieren, en kan zowel van zuurstof al warmte voorzien worden. Daarom wordt dit voorbehouden aan onderkoelde dieren en dieren in ademnood. 

 

Bij een meerdaags verblijf houden wij u telefonisch op de hoogte van de vorderingen van de gezondheidstoestand van uw dier. Een bezoekje is zeker toegestaan, maar dit mag het herstelproces van uw dier niet hinderen. Er mag geen stress veroorzaakt worden voor uw dier, maar ook niet voor de andere gehospitaliseerde dieren. Een bezoek dient dan ook steeds te gebeuren in samenspraak met de behandelende dierenarts, liefst op een moment wanneer hij/zij aanwezig is. 

 

Indien u op bezoek komt, gelieve dan ENKEL UW EIGEN dier aan te raken! Sommige dieren hebben besmettelijke ziektes die gemakkelijk overgedragen kunnen worden.  

 

Opgelet: er wordt géén hospitalisatie voorzien van dieren in Zaventem! Wel is hier een recovery waar geopereerde dieren rustig wakker kunnen worden. 

Volg ons op Facebook


Mijndieren.eu


MAAK RECHTSTREEKS EEN AFSPRAAK IN ONZE AGENDA!

Via de website mijndieren.eu kan je rechtstreeks afspraken inplannen in onze agenda, bij uw dierenarts naar keuze. Ook medicatie en voeding kan eenvoudig bijbesteld worden. Daarnaast heb je ook beperkte toegang tot uw dossier. Je kan de gegevens van uw huisdieren aanvullen, een foto toevoegen, ...

Heb je van ons nog geen uitnodiging gehad om uw profiel aan te maken?

Stuur ons dan een mailtje!


Kortenberg

Zaventem