Diensten

Bij dierenartsenpraktijk kan u terecht voor al uw problemen voor de kleine huisdieren. Al onze dierenartsen volgen regelmatig bijscholingen en proberen zich hierdoor verder te specialiseren in verschillende disciplines binnen de diergeneeskunde. 

 

U kan bij ons terecht voor eerstelijns diergeneeskunde. Dit houdt alle diergeneeskunde zorg in waar iedere dierenarts u mee verder kan helpen. Voorbeelden hiervan zijn: vaccinaties, routine-operaties, algemeen advies en preventie, microscopisch onderzoek.

 

Daarnaast bieden wij ook een breed gamma aan tweedelijns diergeneeskunde aan. Hiervoor beschikken wij over digitale röntgenopnames, echografie, elektrocardiografie, gecompliceerde chirurgie, endoscopie, gasanesthesie, bloedonderzoek en urine-onderzoek, materiaal voor moeilijke tandheelkundige ingrepen, enzovoort. 

 

De meeste aandoeningen kunnen wij zelf verzorgen. Het gebeurt echter soms dat wij beroep moeten doen op collega's.

 

 

2de lijnsdiergeneeskunde

Om ons meer dan 100% aan onze taak te kunnen wijden, doen we in zeer specifieke domeinen beroep op collega's die zich in deze problematieken verdiept hebben en ons de bijkomende kennis en ervaring ter beschikking stellen.

 

Orthopedie:

Dierenarts John Smets is de freelance dierenarts die zich toelegt op de orthopedie in onze praktijk. Hij doet consultaties bij specifieke orthopedische problemen en ontfermt zich eveneens over de orthopedische operaties.

 

Informatieve avonden

 

We proberen op regelmatige basis een puppy/kitten/senior/EHBO-avond te houden. Dit wordt telkens georganiseerd op een woensdagavond. Op zo'n avond wordt u als eigenaar klaargestoomd tot een perfect baasje dat van alles op de hoogte is over de specifieke problemen van je huisdier op deze leeftijd. Meer informatie en concrete data worden via e-mail of op onze Facebook-pagina vermeld. .

 

Medicatie/voeding

 

We schenken in onze praktijk veel aandacht aan preventie. Hiervoor bieden we een heel gamma aangepaste kwaliteitsvoeding en specifieke diergeneeskundige middelen aan.

U kan deze voeding bestellen via telefoon, met het contactformulier op onze website of per e-mail. 

U kunt steeds deze voeding bij ons afhalen in de week tussen 8u 's morgens en 20u 's avonds in Kortenberg en tussen 10u en 19u in Zaventem.

  

Bestelt u uw voeding voor 10u 's ochtends? Dan is het normaal gezien geleverd bij ons in de praktijk rond 14u diezelfde dag.

In verband met de voeding wordt in de praktijk vooral gebruik gemaakt van Hill's, Eukanuba, Sanimed, Specific, Trovet en Royal Canin.

 

U kan ons steeds contacteren voor persoonlijk advies over medicatie of voeding op maat voor uw dier. Aarzel ook niet om te vragen achter voedingsstaaltjes!

Volg ons op Facebook


Mijndieren.eu


MAAK RECHTSTREEKS EEN AFSPRAAK IN ONZE AGENDA!

Via de website mijndieren.eu kan je rechtstreeks afspraken inplannen in onze agenda, bij uw dierenarts naar keuze. Ook medicatie en voeding kan eenvoudig bijbesteld worden. Daarnaast heb je ook beperkte toegang tot uw dossier. Je kan de gegevens van uw huisdieren aanvullen, een foto toevoegen, ...

Heb je van ons nog geen uitnodiging gehad om uw profiel aan te maken?

Stuur ons dan een mailtje!


Kortenberg

Zaventem