Ons doel als groepspraktijk

 

Samenwerken vergroot onze kennis, maakt ons flexibeler en nog beter beschikbaar.

 

Dankzij een team van 18 gemotiveerde medewerkers staan we dag en nacht klaar om onze patiënten te helpen: 9 dierenartsen, 5 assistentes, 2 administratief bediendes en poetshulp.

 

U kan steeds vragen naar de dierenarts die uw dier kent en begeleidt.

 

Tijdens de nacht en in het weekend is er steeds iemand bereikbaar. Deze dierenarts van wacht kan het volledige dossier raadplegen van uw dier.

 

Wij staan 24/7 ter uw beschikking voor de kleine huisdieren.  


Wij zijn gelegen in het centrum van Kortenberg (recht tegenover feestzaal 'De Venkel'). Sinds enkele jaren hebben we ook een praktijk (enkel op af-spraak!) in Zaventem.

Wij richten ons vooral op gezelschapsdieren, inclusief kleinvee.

 

Als jong team is het voor ons belangrijk om aan baas en dier een aanpak op maat te bieden, door een zeer persoonlijke benadering gebaseerd op kwalitatieve diergeneeskundige zorgen en ondersteund door moderne apparatuur.

 

Wij schenken heel veel aandacht aan preventie en bieden daarom eveneens een heel gamma aangepaste kwaliteitsvoeding aan. Aarzel zeker niet om hierover meer informatie te vragen!

 


Historiek

Dierenartsenpraktijk Akuut is gegroeid uit een éénmanszaak, gestart door David Haelterman in 2004. Na heel wat verbouwingswerken werd het opgekochte CD-winkeltje “The Replay” omgebouwd tot een praktijk met een wachtkamer, twee consultatieruimtes, een operatiekamer en een hospi-talisatieruimte.

 

Beschikbaarheid 24u/24 werd de troef van deze praktijk en dit zorgde voor een enorme groei. Twee jaar na de opstart werd het tijd om met een collega samen te werken. Hierdoor werd het werk beter verdeeld en kwam er wat tijd vrij voor bijscholingen en verdere verdieping in de diergeneeskunde.

 

Op korte tijd is de praktijk gegroeid naar een praktijk met 9 dierenartsen, 5 dierenarts-assistentes, 2 administratief bediendes en 2 poetshulpen.

Volg ons op Facebook


Mijndieren.eu


MAAK RECHTSTREEKS EEN AFSPRAAK IN ONZE AGENDA!

Via de website mijndieren.eu kan je rechtstreeks afspraken inplannen in onze agenda, bij uw dierenarts naar keuze. Ook medicatie en voeding kan eenvoudig bijbesteld worden. Daarnaast heb je ook beperkte toegang tot uw dossier. Je kan de gegevens van uw huisdieren aanvullen, een foto toevoegen, ...

Heb je van ons nog geen uitnodiging gehad om uw profiel aan te maken?

Stuur ons dan een mailtje!

 

 


Laat ons gerust weten als u interesse heeft in:

  • Puppy-avond
  • Kitten-avond
  • Senior-avond voor honden en katten
  • EHBO bij dieren

Routebeschrijving