Ons doel als groepspraktijk


Dierenartsenpraktijk AKUUT - Met de 'K' van Kortenberg!


 

Samenwerken vergroot onze kennis, maakt ons flexibeler en nog beter beschikbaar. Dankzij een team van 19 gemotiveerde medewerkers staan we dag en nacht klaar om onze patiënten te helpen:

 

- 13 dierenartsen

- 10 dierenartsassistentes

- Poetshulp

 

Bij het maken van een afspraak kan U steeds vragen naar de dierenarts die uw dier kent en begeleidt. Als jong team is het voor ons belangrijk om aan eigenaar en dier een aanpak op maat te bieden, door een zeer persoonlijke benadering gebaseerd op kwalitatieve diergeneeskundige zorgen en ondersteund door moderne apparatuur.

 

Tijdens de nacht en in het weekend is er steeds iemand bereikbaar. Deze dierenarts van wacht kan het volledige dossier raadplegen van uw dier. Indien u graag wil langskomen buiten de normale openingsuren dient u steeds telefonisch contact op te nemen met de dierenarts van wacht alvorens naar de praktijk te komen om een uur te kunnen afspreken. 

 

Onze groep van dierenartsen richt zich vooral op de zorg en kennis van de kleine huisdieren (de honden, katten, konijnen, cavia's, ratten, ...), kleinvee (schapen, geiten) en paarden. Daarnaast volgt elke dierenarts regelmatig bijscholingen om zich te verdiepen in bepaalde disciplines binnen de diergeneeskunde (bvb. chirurgie, dermatologie, cardiologie, oftalmologie, ...). Zo zijn meerdere dierenartsen bezig met het behalen van Certificates in bepaalde disciplines aan de Universiteit van Luxemburg en Liverpool. Wij staan 24/7 ter uw beschikking voor de kleine huisdieren! 


Historiek

Dierenartsenpraktijk Akuut is gegroeid uit een éénmanszaak, gestart door David Haelterman in 2004. Na heel wat verbouwingswerken werd het opgekochte CD-winkeltje “The Replay” omgebouwd tot een praktijk met een wachtkamer, twee consultatieruimtes, een operatiekamer en een hospitalisatieruimteBeschikbaarheid 24u/24 werd de troef van deze praktijk en dit zorgde voor een enorme groei. Twee jaar na de opstart werd het tijd om met een collega samen te werken. Hierdoor werd het werk beter verdeeld en kwam er wat tijd vrij voor bijscholingen en verdere verdieping in de diergeneeskunde. Deze praktijk bleek al snel te klein te worden en ook het aanpalende gebouw werd op de gelijkvloers gebruikt voor de dierenartsenpraktijk te vergroten. Het bleek een succes, want al snel werden er meer dierenartsen aangenomen. 

 

Uiteindelijk werd deze praktijk ook te klein, dus sinds april 2014 zijn we verhuisd van Leuvensesteenweg nummer 355 naar nummer 469. Het oude tankstation dat daar stond, heeft plaats geruimd voor een volledig nieuwe dierenartsenpraktijk met 8 consultatieruimtes, 2 recovery's (eentje voor katten en eentje voor honden), 4 operatiezalen, een eigen laboratorium en een ruime, gescheiden katten- en hondenwachtzaal met balie.

 

Intussen is Dierenartsenpraktijk Akuut uitgegroeid tot een grote, moderne dierenartsenpraktijk met enthousiaste dierenartsen die steeds paraat staan om uw huisdier de beste zorgen te bieden!


" Gezondheid van het dier en bereikbaarheid staan voor ons op de eerste plaats"


Volg ons op Facebook


Mijndieren.eu


MAAK RECHTSTREEKS EEN AFSPRAAK IN ONZE AGENDA!

Via de website mijndieren.eu kan je rechtstreeks afspraken inplannen in onze agenda, bij uw dierenarts naar keuze. Ook medicatie en voeding kan eenvoudig bijbesteld worden. Daarnaast heb je ook beperkte toegang tot uw dossier. Je kan de gegevens van uw huisdieren aanvullen, een foto toevoegen, ...

Heb je van ons nog geen uitnodiging gehad om uw profiel aan te maken?

Stuur ons dan een mailtje!


Kortenberg

 

Leuvensesteenweg 469

3070 Kortenberg

02/751.62.60

0475/581.563

Zaventem

 

Grote Daalstraat 30

1930 Zaventem

02/7210610

 

Leuven

 

Ijzermolenstraat 6

3001 Leuven

Opening: voorjaar 2022