Hospitalisatie

Indien uw dier ernstig ziek is, kan een hospitalisatie noodzakelijk zijn. Op deze manier kunnen wij uw dier voorzien van de beste zorgen.

Ook na een operatie wordt uw dier 1 (of meer) dag(en) gehospitaliseerd. Hiervoor beschikken wij over een aparte hospitalisatie ruimte voor honden en katten.

 

Bij een meerdaags verblijf houden wij u telefonisch op de hoogte van de vorderingen van de gezondheidstoestand van uw dier. Een bezoekje is zeker toegestaan, maar dit mag het herstelproces van uw dier niet hinderen. Er mag geen stress veroorzaakt worden voor uw dier, maar ook niet voor de andere gehospitaliseerde dieren.

 

Indien u op bezoek komt, gelieve dan ENKEL UW EIGEN dier aan te raken! Sommige dieren hebben besmettelijke ziektes die makkelijk overgedragen kunnen worden. 

 

U mag langskomen op werkdagen tussen 9.00uur en 19.00uur. Indien u in het WEEKEND wenst langs te komen, is dit zeker ook mogelijk, maar alleen NA TELEFONISCH OVERLEG met de dierenarts van wacht.

 

Indien u graag de behandelende dierenarts wenst te spreken over de toestand van uw dier, gelieve eventjes het bezoekuur te melden, zodat we tijd kunnen vrijmaken hiervoor om u de nodige uitleg te verschaffen.

Volg ons op Facebook


Mijndieren.eu


MAAK RECHTSTREEKS EEN AFSPRAAK IN ONZE AGENDA!

Via de website mijndieren.eu kan je rechtstreeks afspraken inplannen in onze agenda, bij uw dierenarts naar keuze. Ook medicatie en voeding kan eenvoudig bijbesteld worden. Daarnaast heb je ook beperkte toegang tot uw dossier. Je kan de gegevens van uw huisdieren aanvullen, een foto toevoegen, ...

Heb je van ons nog geen uitnodiging gehad om uw profiel aan te maken?

Stuur ons dan een mailtje!

 

 


Laat ons gerust weten als u interesse heeft in:

  • Puppy-avond
  • Kitten-avond
  • Senior-avond voor honden en katten
  • EHBO bij dieren

Routebeschrijving