Diensten

1ste lijnsdiergeneeskunde

 

Als dierenartsenpraktijk bieden we naast de algemene diergeneeskunde, zoals routine- vaccinaties, routine operaties, algemeen advies en preventie, ook andere onderzoeken en behandelingen aan. Door middel van digitale röntgenopnames, echografie, endoscopie, microscopie, urineonderzoek en bloedanalyse in ons eigen labo komen we tot een juiste diagnose, waardoor de gepaste behandeling snel kan worden gestart.

 

2de lijnsdiergeneeskunde

Om ons meer dan 100% aan onze taak te kunnen wijden, doen we in zeer specifieke domeinen beroep op collega's die zich in deze problematieken verdiept hebben en ons de bijkomende kennis en ervaring ter beschikking stellen.

 

Orthopedie:

Dierenarts John Smets is de freelance dierenarts die zich toelegt op de orthopedie in onze praktijk. Hij doet consultaties bij specifieke orthopedische problemen en ontfermt zich eveneens over de orthopedische operaties.

 

Vissen:

Dierenarts Tim Barbé is een dierenarts die zijn interesse in vissen heeft uitgewerkt tot zijn beroep. Hij is samen met David Haelterman afgestudeerd en bij specifieke gevallen bij de visachtigen doen we beroep op hem.

 

Informatieve avonden

 

We proberen op regelmatige basis een puppy/kitten/senior/EHBO-avond te houden. Dit wordt telkens georganiseerd op een woensdagavond. Op zo'n avond wordt u als eigenaar klaargestoomd tot een perfect baasje dat van alles op de hoogte is over de specifieke problemen van je huisdier op deze leeftijd. Meer informatie en concrete data worden op deze website tijdig vermeld.

 

Medicatie/voeding

 

We schenken in onze praktijk veel aandacht aan preventie. Hiervoor bieden we een heel gamma aangepaste kwaliteitsvoeding en specifieke diergeneeskundige middelen aan.

U kan deze voeding bestellen via telefoon, met het contactformulier op onze website of per e-mail. 

U kunt steeds deze voeding bij ons afhalen in de week tussen 8u 's morgens en 20u 's avonds in Kortenberg en tussen 10u en 19u in Zaventem.

  

Bestelt u uw voeding voor 10u 's ochtends? Dan is het normaal gezien geleverd bij ons in de praktijk rond 14u diezelfde dag.

In verband met de voeding wordt in de praktijk vooral gebruik gemaakt van Hill's, Eukanuba, Sanimed, Specific, Trovet en Royal Canin.

 

U kan ons steeds contacteren voor persoonlijk advies over medicatie of voeding op maat voor uw dier. Aarzel ook niet om te vragen achter voedingsstaaltjes!

Volg ons op Facebook


Mijndieren.eu


MAAK RECHTSTREEKS EEN AFSPRAAK IN ONZE AGENDA!

Via de website mijndieren.eu kan je rechtstreeks afspraken inplannen in onze agenda, bij uw dierenarts naar keuze. Ook medicatie en voeding kan eenvoudig bijbesteld worden. Daarnaast heb je ook beperkte toegang tot uw dossier. Je kan de gegevens van uw huisdieren aanvullen, een foto toevoegen, ...

Heb je van ons nog geen uitnodiging gehad om uw profiel aan te maken?

Stuur ons dan een mailtje!

 

 


Laat ons gerust weten als u interesse heeft in:

  • Puppy-avond
  • Kitten-avond
  • Senior-avond voor honden en katten
  • EHBO bij dieren

Routebeschrijving