MAATREGELEN COVID-19

 

Beste klanten,

 

Aangezien het virus zich verder blijft verspreiden en omdat de maatregelen die genomen moeten worden strenger zijn geworden, wensen we jullie graag te wijzen op de maatregelen die we in onze praktijk hebben genomen om de verspreiding van het virus te beperken. We blijven voor u paraat staan, maar vragen u wel een aantal regels te volgen: 

 

- Er is geen spreekuur meer, alles gebeurt nu enkel nog op afspraak. Voor het maken van afspraken kan u ons telefonisch contacteren (02/751.62.60), een afspraak aanvragen op onze website (www.akuut.be) of via e-mail (info@akuut.be).

 

- Per consultatie is slechts 1 begeleider toegelaten, eventuele extra personen blijven liefst buiten of in de wagen wachten. Het principe van social distancing wordt ook zoveel mogelijk opgevolgd. 

- Bij het toekomen in onze praktijk, zal u merken dat dat we maatregelen hebben genomen omwille van de afstand. Gelieve dit ook te respecteren voor uw eigen gezondheid en die van anderen. Er zijn helaas nog teveel mensen die hun handen niet ontsmetten bij het binnenkomen van de praktijk. Deze ontsmetting is ter beschikking.

- Er is geen mogelijkheid om bij uw dier te blijven om deze samen met de dierenarts in slaap te leggen voor een operatie. Uw dier zal aangenomen worden aan onze receptie en zal door de dierenarts met een assistenten in slaap gedaan worden voor de ingreep. 

Al ons personeel draagt mondmaskers. Ook worden de handen ontsmet na iedere consultatie. 

-  Betalen met Payconiq wordt aangemoedigd. Betalen met Bancontact is ook mogelijk. 

- Al ons leesmateriaal en foldertjes werden verwijderd uit onze wachtzaal. 

- Helaas zijn wij ook afhankelijk van een minder aantal aan werkkrachten bij onze leverancier. Daarom zal u vanaf nu opgebeld worden van zodra uw bestelling volledig is. Zo kan u onnodige verplaatsingen vermijden. Probeer zoveel mogelijk een bestelling te plaatsen vooraleer naar de praktijk te komen. De wachttijd van uw bestelling zal wellicht langer duren dan normaal. 

Het AKUUT-team. 

BESTEL HIER UW VOEDING!

Via dit formulier kan u makkelijk online uw voeding bestellen!  Vergeet bij uw bestelling niet te vermelden om welk merk het gaat en voor welk dier het is, zo vinden wij makkelijk terug in uw dossier welke voeding u exact nodig heeft. 

 

De voeding kan worden afgehaald in onze praktijk in Kortenberg of Zaventem. Gelieve te noteren in welke praktijk u uw voeding wil afhalen. 

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Volg ons op Facebook


Mijndieren.eu


MAAK RECHTSTREEKS EEN AFSPRAAK IN ONZE AGENDA!

Via de website mijndieren.eu kan je rechtstreeks afspraken inplannen in onze agenda, bij uw dierenarts naar keuze. Ook medicatie en voeding kan eenvoudig bijbesteld worden. Daarnaast heb je ook beperkte toegang tot uw dossier. Je kan de gegevens van uw huisdieren aanvullen, een foto toevoegen, ...

Heb je van ons nog geen uitnodiging gehad om uw profiel aan te maken?

Stuur ons dan een mailtje!


Kortenberg

Leuvensesteenweg 469

3070 Kortenberg

02/751.62.60

0475/581.563

Zaventem

Grote Daalstraat 30

1930 Zaventem

02/7210610