MAATREGELEN COVID-19

 

Beste klanten,

 

Aangezien het virus zich verder blijft verspreiden en omdat de maatregelen die genomen moeten worden strenger zijn geworden, wensen we jullie graag te wijzen op de maatregelen die we in onze praktijk hebben genomen om de verspreiding van het virus te beperken. We blijven voor u paraat staan, maar vragen u wel een aantal regels te volgen: 

 

- Er is geen spreekuur meer, alles gebeurt nu enkel nog op afspraak. Voor het maken van afspraken kan u ons telefonisch contacteren (02/751.62.60), een afspraak aanvragen op onze website (www.akuut.be) of via e-mail (info@akuut.be).

 

- Bij het toekomen in onze praktijk, zal u merken dat dat we maatregelen hebben genomen omwille van de afstand. Gelieve dit ook te respecteren voor uw eigen gezondheid en die van anderen. Er zijn helaas nog teveel mensen die hun handen niet ontsmetten bij het binnenkomen van de praktijk. Deze ontsmetting is ter beschikking.

 

- Er is geen mogelijkheid om bij uw dier te blijven om deze samen met de dierenarts in slaap te leggen voor een operatie. Uw dier zal aangenomen worden aan onze receptie en zal door de dierenarts met een assistenten in slaap gedaan worden voor de ingreep. 

 

-  Al onze medewerkers dragen mondmaskers. Ook worden de handen ontsmet na iedere consultatie. 

 

- Betalen met Payconiq wordt aangemoedigd. Betalen met Bancontact is ook mogelijk. 

 

- Al ons leesmateriaal en foldertjes werden verwijderd uit onze wachtzaal. 

 

- Helaas zijn wij ook afhankelijk van een minder aantal aan werkkrachten bij onze leverancier. Daarom zal u vanaf nu opgebeld worden van zodra uw bestelling volledig is. Zo kan u onnodige verplaatsingen vermijden. Probeer zoveel mogelijk een bestelling te plaatsen vooraleer naar de praktijk te komen. De wachttijd van uw bestelling zal wellicht langer duren dan normaal. 

Het AKUUT-team. 

MAAK HIER UW AFSPRAAK

Opgelet: deze module is bedoeld voor NIET-DRINGENDE afspraken of voor het plannen van standaardoperaties.

 

Aanvragen voor afspraken voor dezelfde dag dienen per telefoon aangevraagd te worden!

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Volg ons op Facebook


Mijndieren.eu


MAAK RECHTSTREEKS EEN AFSPRAAK IN ONZE AGENDA!

Via de website mijndieren.eu kan je rechtstreeks afspraken inplannen in onze agenda, bij uw dierenarts naar keuze. Ook medicatie en voeding kan eenvoudig bijbesteld worden. Daarnaast heb je ook beperkte toegang tot uw dossier. Je kan de gegevens van uw huisdieren aanvullen, een foto toevoegen, ...

Heb je van ons nog geen uitnodiging gehad om uw profiel aan te maken?

Stuur ons dan een mailtje!


Kortenberg

 

Leuvensesteenweg 469

3070 Kortenberg

02/751.62.60

0475/581.563

Zaventem

 

Grote Daalstraat 30

1930 Zaventem

02/7210610

 

Leuven

 

Ijzermolenstraat 6

3001 Leuven

Opening: voorjaar 2022