Afhalen van voeding of medicatie

Voor afhaling van voeding en medicatie kan u bij ons terecht aan de balie op werkdagen tussen 9.00uur en 19.00uur.

Wij beschikken over een uitgebreid gamma voeding (Royal Canin, Hills, Specific). Hiervan hebben we de meeste soorten op voorraad.

Het is echter mogelijk dat bepaalde voeders besteld moeten worden. Dit kan u voortaan ook online doen op het tabblad 'online voeding bestellen' hierboven.

 

Doordat het gamma erg uitgebreid is geworden, is het belangrijk bij bestelling duidelijk te vermelden wat er op de zak staat of welke voeding de dierenarts heeft aangeraden. Dit kan misverstanden vermijden.

 

We vragen u om voeding en medicatie zoveel mogelijk tijdens de werkweek af te halen. Indien u uitzonderlijk uw voeding of medicatie in het weekend wilt komen afhalen (dit is enkel mogelijk op ZATERDAG tussen 9.00uur en 13.00uur), dan vragen wij u om deze op voorhand te bestellen zodat we ze tijdig voor u opzij kunnen zetten.

Volg ons op Facebook


Mijndieren.eu


MAAK RECHTSTREEKS EEN AFSPRAAK IN ONZE AGENDA!

Via de website mijndieren.eu kan je rechtstreeks afspraken inplannen in onze agenda, bij uw dierenarts naar keuze. Ook medicatie en voeding kan eenvoudig bijbesteld worden. Daarnaast heb je ook beperkte toegang tot uw dossier. Je kan de gegevens van uw huisdieren aanvullen, een foto toevoegen, ...

Heb je van ons nog geen uitnodiging gehad om uw profiel aan te maken?

Stuur ons dan een mailtje!

 

 


Laat ons gerust weten als u interesse heeft in:

  • Puppy-avond
  • Kitten-avond
  • Senior-avond voor honden en katten
  • EHBO bij dieren

Routebeschrijving