Nieuwe collega's

Sinds begin februari werd ons team versterkt door 2 nieuwe collega's.
Dierenarts Karel Brosius vervangt Kim Degreef. Karel is een dierenarts voor kleine huisdieren en wilt zich in de toekomst verfijnen in orthopedie. Hij is samen met Karlien afgestudeerd en heeft dus al heel wat ervaring opgedaan. (o.a. in Nederland en Aruba)
Fanny versterkt Jorien bij onze administratie. Zij is dierenartsassistente in opleiding en zal zich dus ook vooral focussen op al het papierwerk.

Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Marry Vuijk Notenboom (donderdag, 21 juli 2016 08:19)

  Met dierenarts Karel Brosius in uw team kunt u vertrouwen op professionaliteit, kennis, kunde en aandacht op de meest crusiale momenten. Ik heb de heer Brosius leren kennen als een zeer innemend en doortastend dierenarts met veel inzet en aandacht voor het dier én de eigenaar. In moeilijke situaties weet hij de eigenaren van de dieren op een manier bij de behandeling te betrekken waardoor er 'gezamenlijk' wordt toegewerkt naar de gekozen optie. Het is een man die staat voor wat hij doet. Doet wat hij zegt en zegt wat hij doet. Het is een rots in de branding bij moeilijke en verdrietige momenten en beslissingen. Het welzijn van het dier staat bij de heer Brosius altijd voorop!

 • #2

  Jose de goederen (woensdag, 11 juli 2018 15:58)

  Top dierenarts ���ik mis hem nog steeds hier in Rotterdam

Volg ons op Facebook


Mijndieren.eu


MAAK RECHTSTREEKS EEN AFSPRAAK IN ONZE AGENDA!

Via de website mijndieren.eu kan je rechtstreeks afspraken inplannen in onze agenda, bij uw dierenarts naar keuze. Ook medicatie en voeding kan eenvoudig bijbesteld worden. Daarnaast heb je ook beperkte toegang tot uw dossier. Je kan de gegevens van uw huisdieren aanvullen, een foto toevoegen, ...

Heb je van ons nog geen uitnodiging gehad om uw profiel aan te maken?

Stuur ons dan een mailtje!

 

 


Laat ons gerust weten als u interesse heeft in:

 • Puppy-avond
 • Kitten-avond
 • Senior-avond voor honden en katten
 • EHBO bij dieren

Routebeschrijving