EKG

Sedert kort hebben we in onze praktijk een nieuwe electrocardiograaf. Dit toestel dient om elektrocardiogrammen (ECG's) te registreren. Een elektrocardiogram (ECG) gaat de elektrische signalen in beeld brengen die doorheen het hart lopen. Op deze manier kunnen hartritmestoornissen (onregelmatige hartslag) en abnormale prikkelvorming (te snelle of te trage hartslag) geregistreerd worden. Daarnaast kan het ook gebruikt worden om te screenen (ziekte opsporen bij gezonde dieren) naar bepaalde hartziekten die we bij verschillende hondenrassen al in een vroeg stadium kunnen terugvinden. Onze nieuwe electrocardiograaf is dus een handig hulpmiddel om hartproblemen sneller en efficiënter te kunnen opsporen en behandelen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Volg ons op Facebook


Mijndieren.eu


MAAK RECHTSTREEKS EEN AFSPRAAK IN ONZE AGENDA!

Via de website mijndieren.eu kan je rechtstreeks afspraken inplannen in onze agenda, bij uw dierenarts naar keuze. Ook medicatie en voeding kan eenvoudig bijbesteld worden. Daarnaast heb je ook beperkte toegang tot uw dossier. Je kan de gegevens van uw huisdieren aanvullen, een foto toevoegen, ...

Heb je van ons nog geen uitnodiging gehad om uw profiel aan te maken?

Stuur ons dan een mailtje!

 

 


Laat ons gerust weten als u interesse heeft in:

  • Puppy-avond
  • Kitten-avond
  • Senior-avond voor honden en katten
  • EHBO bij dieren

Routebeschrijving